هرکس خدا را دوست بدارد، خدا دوستش بدارد و هرکس خدا دوستش بدارد، از ایمنان خواهد بود . [.امام صادق علیه السلام]
تا ظهور ...
ولایت فقیه و تغییر خواست مردم
شنبه 87 شهریور 23 , ساعت 2:1 صبح  

 ولایت فقیه و تغییر خواست مردم 
اگر حکومت و حاکمیت اسلامی خواست مردم است؛ چنانچه رأی مردم عوض شد، حاکمیت اسلامی چه جایگاهی پیدا می‏کند؟

بر اساس آیات و روایات متعدّد، مشروعیت حکومت و حاکم اسلامی اعم از امام معصوم یا نایب او مانند ولی فقیه در عصر غیبت وابسته به رأی مردم نیست ؛ بلکه رأی، رضایت، کمک و همدلی مردم، باعث به وجود آمدن و تحقق عینی حکومت اسلامی می‏شود.

حضرت امیر(ع) می‏فرماید: «لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر... لالقیت حبلها علی غاربها»
«اگر حضور بیعت‏کنندگان نبود و با وجود یاوران حجّت بر من تمام نمی‏شد... رشته کار [حکومت‏] را از دست می‏گذاشتم» نهج‏البلاغه، خطبه سوم.
همچنین می‏فرماید: «لا رأی لمن لا یطاع»
«کسی که فرمانش پیروی نمی‏شود، رأیی ندارد» نهج البلاغه، خطبه 27.

این سخنان همگی بیانگر نقش مردم در پیدایش، تثبیت و کارآمدی حکومت الهی ، خواه حکومت رسول‏الله(ص) و امامان معصوم(ع) و خواه حکومت فقیه در زمان غیبت است. حکومت اسلامی بر اراده تشریعی الهی استوار است و رأی خدا در همه جا مطاع بوده و اعتبار رأی مردم تا وقتی است که با دین تنافی نداشته باشد.
بنابراین «مقبولیت مردمی» با «مشروعیت الهی» نه تلازمی دارد و نه تنافی. در عین حال حاکم دینی حق استفاده از زور برای تحمیل حاکمیت خویش را ندارد. اگر نفوذ کلمه ولی فقیه از دست برود، مشروعیتش از دست نمی‏رود؛ بلکه تحقق حاکمیت با مشکل مواجه می‏گردد. بحمد الله این فرض در زمان ما واقع نشده است.
   در هر صورت بعد از تشکیل حکومت اسلامی اگر خدای ناکرده اکثریت مردم دیگر تمایلی به ادامه حکومت نداشته باشند؛ باز هم حفظ آن بر همه حتی اقلیت واجب است؛ زیرا حکومت اسلامی همچنان دارای مشروعیت است. از این رو باید تمامی امکانات و ابزارها و زمینه‏های فراهم‏سازی مقبولیت مردمی را برای کارآمدی حکومت اسلامی و تثبیت، دوام و استمرار آن به کار گرفت. همچنین باید ریشه‏های نارضایتی مردم را شناسایی کرد و در صدد حل آن برآمد. اگر این امر محقق نشد و حکومت اسلامی نتوانست حد نصاب مقبولیت را که برای ادامه حفظ و بقای حکومت لازم است به دست آورد و ادامه حکومت منجر به کشتار، خونریزی و خلاصه مفسده عظیمی باشد به گونه‏ای که موجب رضایت شارع نباشد تکلیف ساقط می‏شود.

http://bavelayat.parsiblog.com/Subject14292.htm

 


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
چگونه آیه های جهاد حذف می شوند؟
شنبه 87 شهریور 23 , ساعت 1:44 صبح  
چگونه‌ آیه‌های‌ جهاد حذف‌ می‌شود
رضا زاده‌ محمدی
شنبه 21 فروردین 1384
بی‌ربط‌ به‌ نظر می‌رسد اما رمضان‌ امسال‌ شبکه‌ دو هر شب‌ بعد از افطار کارتون‌ «بابالنگ‌ دراز» را پخش‌ می‌کرد. بی‌ربط‌تر آنکه‌ کسی‌ ادعا می‌کند این‌ برنامه کودکان‌ از سریال‌های‌ دیگری‌ که‌ به‌ نام‌ رمضان‌ برای‌ بزرگسالان‌ پخش‌ می‌شود رمضانی‌تر بود! درواقع‌ ارائه‌ استدلالی‌ برای‌ اثبات‌ این‌ ادعا به‌ مقدمه‌ طولانی‌ و پیچیده‌ای‌ نیاز دارد که‌ اصل‌ ادعا را لوث‌ می‌کند. هر بحثی‌ در این‌ مورد علاوه‌ بر محتوا، ساختاری‌ است‌ و ممکن‌ است‌ حتی‌ قادر باشد کارتون‌ها، سریال‌ها و فیلم‌ها را دقیقاً تحت‌ عنوان‌ قدیمی‌ و جدید دسته‌بندی‌ کند. لااقل‌ در مورد کارتون‌ها یک‌ نگاه‌ اجمالی‌ به‌ آنچه‌ می‌دیدیم‌ و آنچه‌ اکنون‌ می‌بینیم‌ درکی‌ شهودی‌ از تفاوت‌ مورد نظر این‌ نوشته‌ به‌ دست‌ می‌دهد. البته‌ قصه‌ این‌ نوشته‌ بررسی‌ سیر تحول‌ نیست‌ بلکه‌ نگاهی‌ است‌ مقایسه‌ای‌ به‌ کار دیگران‌ و آنچه‌ در مقابل‌، ما انجام‌ می‌دهیم‌. این‌ درک‌ شهودی‌ خود می‌تواند پیش‌زمینه یافتن‌ معیارهایی‌ برای‌ قضاوت‌ و دیدگاهی‌ تحلیلی‌ برای‌ مقایسه‌ باشد.
ادامه مطلب...
نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
امام صادق علیه السلام و اولویتهای جهاد فرهنگی
شنبه 87 شهریور 23 , ساعت 1:38 صبح  
 

عنوان مقاله : امام صادق علیه السلام و اولویتهای جهاد فرهنگی

نویسنده : خلیل منصورى

منبع : مجله کوثر شماره 40

یک مکتب جامع و فراگیر و فرازمانى مى‏بایست‏به گونه‏اى داراى‏انعطاف باشد که در هر شرایط نیازهاى جوامع انسانى را برآورده‏سازد. نیازهاى انسانى دو دسته پایدار و ناپایدار هستند، باتوجه به شرایط زمانى و مکانى دگرگون و پاسخ‏هاى متنوع و مختلفى‏را مى‏طلبند. جامعه انسانى از جهت‏سیر کمالى خود هیچ گاه حالت‏ایستایى ندارد و عوامل و سازه کارهاى متعددى از درون و بیرون‏برآن تاثیر مى‏گذارند. ناپایدارى‏ها و بالندگى انسان و جامعه درسویه‏هاى مختلف، نیازهاى تازه و پاسخ‏هاى نوینى را مى‏جوید و پدیدمى‏آورد. نیازهاى جدى و پاسخگویى به این نیازها با توجه به‏شرایط ناپایدار و بالندگى جامعه و انسان، موجب شد که پاسخ‏ها،رویکردها و راهبردهاى کوتاه و یا بلند مدت شایستگى خود را ازدست‏بدهد و افزون برکهنگى دچار بحران هویت و از سویى از یک‏پدیده زیستى به یک پدیده آسیب زننده و بیمارى‏زا تبدیل و دگرگون‏گردد. مذاهب، مکاتب و ایدئولوژى‏هاى بشرى و فلسفى و حتى قوانین‏بشرى به جهت همین ناپایدارى و ناتوانى از گفتمان با وضعیت‏متغیر و نا پایدار، همچنان دستخوش دگرگونى و کهنگى مى‏گردد و هراز گاهى راهکار، رویکر، رهیافت‏بر راهبردهاى زنده و مفید وسازنده به یک بیمارى، دشوارى، مشکل و راهزن تبدیل مى‏گردد و نه‏تنها سازنده نیست‏بلکه آسیب‏هاى جدى به حرکت و سیر تکاملى انسان‏و جامعه‏ى انسانى وارد مى‏آورد. تنها مکتب و ایدئولوژیى مى‏تواندپایدار و پابرجا بماند که گرفتار روزمرگى و زمان زدگى نشده وبه‏گونه‏اى نگرش، آموزه‏ها و راهبردهاى فرازمانى و فرا مکانى داشته‏که گرفتار بندهاى هزار لایه زمان و مکان نگردد. این مکتب تنهاویژگى پایدارى را با خود به همراه خواهد داشت و در طول تاریخ‏بشرى مى‏تواند همگام یا پیشرو با او حرکت نموده و انسان‏ها را ازآموزه‏ها و گزاره‏هاى خود بهره‏مند سازد. بى‏گمان گردهمایى پایدارى‏و ناپایدارى تنها از عهده‏ى مکتبى برمى‏آید که بر پایه فطرت‏انسانى و با شناخت کامل و جامع از ویژگى‏هاى انسان و جامعه‏گزاره‏ها وآموزه‏هاى خود را ارایه دهد و چون انسان به عنوان فردبلکه حتى به عنوان نوع ناتوان از شناخت جامع و کامل ازخواسته‏ها، نیازها، شرایط زمانى و مکانى ناپایدار و پیش بینى ویا پیشگویى آینده و نیازهاى آیندگان است نمى‏تواند چنین بینش،رویکرد و راهبردى جامع، کامل و فراگیرى را ارایه دهد. مى‏بایست‏یا دست از این که پایه گذار چنین مکتبى باشد، بشوید و خود راروزمرگى و زمان و مکان‏زدگى دچار سازد و براى هر مقطعى برنامه،آموزه بینش راهکار و راهبرد تازه‏اى ارایه دهد و همیشه گرفتارشرایط زدگى گردد و یا آن که به مکتبى ایمان آورد که بانگرش وبینشى فرا زمانى و مکانى و با شناخت کامل و جامع به روحیات،خواسته‏ها و نیازهاى او، آموزه‏ها و گزاره‏هاى جاویدان و پایدارى‏را ارایه داده که با توجه به ناپایدارى شرایط و زمان، گزاره‏هاى‏پایدار آن او را به جهت و فرجام کمال و نهایى بکشاند و نوع‏انسانى را به کمال نوعى خود برساند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
جهاد مقاومت
شنبه 87 شهریور 23 , ساعت 1:34 صبح  

بحث امشب 3 قسمتی هست :

1-مقدمه  2- حلقه ی اتصال بین مقدمه و ذی المقدمه  3-یادی از شهدا

نگاهی به وضعیت جهان :جهان امروز ما تحت سلطه و نظارت قدرتهای صهیونیستیه .با اینکه تعدادشون خیلی کمه اما سالهای زیاد عمر خود و فکر خود و سرمایه ی خودرا وقف اهداف کثیفشون کردند و این باعث شده در حال حاضر قسمتهای قدرت جهان و شاهراههای اصلی حکومت و سیاست و قدرت را در دست داشته باشن و رسما در جهان به ما زور بگن .در جنگل هم شیر می تونه خر گوش را بدرد و بخورد و این قانون جنگله و در جهان امروز هم همین قانون وجود دارد .گرگها قانونشونه که همه رو بدرند ولو که همه رو نخورند ..امروز در جهان رسما قانون جنگل بر قرار است .(یه زمانی در ایران یه اتفاقی می افته یه خبر نگار زن توی یه زندان کشته میشه .تمام رادیو ها ،تمام دول ،تمام امواج بیگانه اعلام می کنن حتی بعضی از سفارتخانه ها رو می بندند که چرا یک خون مظلومه ای ریخته شده ؟ادم کیف می کنه این همه تبلور حقوق بشر رو می بینه اما تو همین زمان دسته دسته زنان و کودکان فلسطینی و عراقی رو می کشن هیچ کس کاری نداره (پس دموکراسی چی شد ؟همینه ؟؟؟))چون در جهان رسما قانون زور بر قراره .چرا به جایی اینکه جهانی داشته باشیم که انسانها در جهان باشن جهانی داریم که پر از حیوانه ؟ما حیوون ضعیفاییم و اونا حیوونای قوی .اگه ما حیون نبودیم یه کاری می کردیم .ممالک عرب ما حیوون تر از حیوونن اصلا کاری ندارن .اگه تو کشورشون به یه عربی توهین بشه میریزن رو سرشو می خوان بکشنش که چرا به عرب توهین کردی؟اما حالا دو ملت عرب و به خاک و خون کشیدن و هیچکس حرفی نمیزنه به ناموسشون تجاوز میشه و هیچکی هیچی نمیگه !در عالم حیوانات عرب ضعیف محکومه که بهش تجاوز بشه .باید بشه . این قانون جنگله !

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
خداشناسی فطری 2
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 10:8 عصر  

خداشناسی فطری
و بحرانهای زندگی آن گرد و غبارها را می‎زداید و آئینه فطرت را شفاف می‎سازد.
صدر المتألهین در این باره گفته است:
«وجود خدا، چنان که گفته‎اند، امری فطری است، به گواه این که انسان به هنگام رویارویی با شرائط هولناک، به سابقه فطرت خود به خدا توکل نموده و بطوری غریزی به مسبب الاسباب و آن که دشواری‎ها را آسان می‎سازد روی می‎آورد، هر چند خود وی به این گرایش فطری خود توجه نداشته باشد».[1]
علامه طباطبائی نیز در این باره می‎گوید:
«هیچ کس، اعم از مؤمن و کافر، ‌تردید ندارد که انسان در لحظه‎های خطر که از همه اسباب و علل نجات بخش ناامید می‎شود، به سوی قدرتی برتر که مافوق همه اسباب است و عجز و غفلت و نسیان در او راه ندارد روی می‎آورد و از او یاری می‎جوید، و از طرفی رجاء و امید مانند حب و بغض و اراده و کراهت و جذب و نظائر آن از صفاتی است که تعلق به غیر دارد و بدون تحقق متعلق آن در خارج، پدید نمی‎آید، بنابراین امید بالفعل در نفس انسان نسبت به وجودی قاهر، گواه بر تحقق عینی آن است، وجود چنین قدرتی را فطرت انسان به روشنی درک می‎کند، اگر چه در اثر سرگرمی بسیار به اسباب و امور ظاهری چه بسا از آن غفلت می‎کند، ولی این پرده غفلت به هنگام روی آور شدن خطر و شدائد زندگی کنار رفته و فطرت، نقش هدایتی خود را ایفاء می‎کند».[2]

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
خداشناسی فطری 1
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 10:6 عصر  

یکی از راه‎های خداشناسی که پیوسته مورد توجه متفکران و دانشمندان بوده است، و هم پیامبران الهی به آن اهتمام نموده و از این طریق بشر را به دین و خداپرستی هدایت کرده‎اند، راه فطرت است.
تعریف فطرت
فطرت در قرآن و روایات به معنی آفرینش بدیع و بی‎سابقه است. ابتکاری بودن آفرینش جهان به دو جهت است، یکی بدین جهت که خداوند مواد اولیه جهان را خود آفریده و با ترکیب آنها جهان را بوجود آورده است و دیگری از این جهت که نقشه آفرینش را نیز خود طراحی کرده و از کسی الگو نگرفته است.
فطرت در انسان نوعی هدایت تکوینی در قلمرو شناخت و احساس است. فطرت با غریزه، از این نظر که هر دو، گونه‎ای از هدایت تکوینی‎اند، یکسان است، ولی تفاوت آن دو در این است که فطرت مربوط به هدایت عقلانی، و غریزه مربوط به هدایت‎های غیر عقلانی است. لذا، فطرت از ویژگی‎های انسان به شمار می‎رود، ولی غریزه از ویژگی‎های حیات حیوانی است.
ویژگی‎های فطرت

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
برهان نظم 2
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 10:4 عصر  

پاسخ
برهان نظم، از براهین تجربی نیست، تجربی بودن برهان به این است که حد وسط (کبرای برهان) حکم یا قضیه‎ای تجربی باشد. ولی حد وسط در برهان نظم، حکم یا قضیه‎ای است عقلی، همین گونه که در درس قبل بیان گردید.
از نظر عقل، نظم غایی با آگاهی و اختیار ملازمه دارد. هر گاه در جهان طبیعت نظم غایی موجود است، تفسیر عقلانی، بدون قبول آفریدگاری دانا، توانا و انتخابگر، ممکن نیست. اگر در تقریر برهان نظم از روش تمثیل استفاده شده و از مصنوعات بشری (خانه، ماشین و غیره) مثال آورده می‎شود، نه بدان جهت که می‎خواهند تشبیه و تمثیل را مبنای برهان نظم قرار دهند، بلکه برای آن است که مثالهایی از حکم عقلی و بدیهی را یادآور شوند.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
برهان نظم (1)
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 10:1 عصر  
برهان نظم
یکی از راههای عقلی و در عین حال ساده و عمومی خداشناسی، راه تفکر در نظام آفرینش است. این راه در قرآن کریم و احادیث اسلامی مورد اهتمام واقع شده است، چنان که پیوسته مورد توجه متکلمان نیز بوده است و در دوره معاصر،‌ اهمیت بیشتر یافته است.[1]
تعریف و اقسام نظم
نظم عبارت است از نوعی رابطه میان دو یا چند چیز. در نظم ارتباط و وابستگی، میان اجزاء یک پدیده، یا افراد یک ماهیت برقرار است. بدین جهت نظم با اصل علیت ملازمه دارد. یعنی هر جا نظم برقرار است، رابطه علیت نیز حاکم است. رابطه علیت که در نظم وجود دارد، گاهی از جنبه فاعلی مورد توجه واقع می‎شود، و گاهی از جنبه غایی. در صورت نخست نظم را «نظم علی و معلولی» (علت فاعلی) نامند، و در صورت دوم، نظم را «نظم غایی» (علت غایی) گویند. رابطه ابر و باد و باران و لطافت هوا و نظم موجود میان آنها از قسم نخست است. و رابطه میان قرنیه، شبکیه، عنبیه، و دیگر اجزای تشکیل دهنده دستگاه بینایی از قسم دوم است، یعنی رابطه و نظم ارگانیک این اجزاء در شرایط خاص،‌عمل دیدن را به دنبال دارد. دیدن، غایت آن ارتباط ویژه است. ادامه مطلب...
نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
یکی از راههاى شناخت‏خدا برهان فطرت
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 9:45 عصر  


راه روانى یا فطرى
مقدمه: یکى از راههاى شناخت‏خداوند، خداشناسى از راه فطرت یا برهان فطرت است. درباره اینکه آیا حسى بنام حس خداشناسى در ذات انسان وجود دارد یا نه، در میان دانشمندان بحث‏شده و وجود چنین حسى نشان داده شده است در این مقاله به این مطلب پرداخته شده و وجود این حس اثبات گردیده است.

راه روانى یا فطرى به این صورت است که ازراه وجود خود انسان، خدا را اثبات کرده‏اند به این معنا که گفته‏اند احساس‏وجود خدا در انسان هست‏یعنى در فطرت و در خلقت هر کسى یک احساسى و یک تمایلى وجود دارد که این احساس و تمایل خودبه خود انسان را به سوى خدا مى‏کشاند.از این جهت مثل خدا و انسان مثل مغناطیس و آهن است.یک چیزى وجود دارد به‏نام «مغناطیس‏» که یک چیز دیگرى را به نام «آهن‏» جذب مى‏کند.این راه فقط این را مى‏گوید که یک چنین جاذبه‏اى رامن احساس مى‏کنم(چون راه روانى است)، یک چنین جاذبه‏اى میان انسان و میان آن حقیقتى که نامش خداست وجود دارد.به‏دلیل وجود این جاذبه، پس یک چنین حقیقتى هست.باید ببینیم که این حرف را کى گفته و توضیحش چیست.

ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
منظور از جمله خداوند عالم علی الاطلاق است چیست؟
شنبه 87 مرداد 5 , ساعت 9:40 عصر  

یعنی اینکه خداوند علم و آگاهی های فوق بشری دارد و عالم بما کان و ما یکون و ما هو کائن (علم مطلق نسبت به همه چیز در گذشته،حال و آینده) است!
همچنین یعنی خدای متعال به تمام راز و رمز جهان هستی و حوادثی که در آن اتفاق می افتد، عالم و آگاه است. غیب و شهود این زمان، آن زمان، این مکان و آن مکان نسبت به ذات او یکسان است، چون وجودش محدود و فراتر از زمان ومکان است. اگر خداوند واجد صفت علم نباشد، ناقص است و ذاتش آمیخته به عدم است و چیزی که وجودش از تمام جهات کامل است نمی تواند به عدم آمیخته با شد. پس یقینا عالم علی الاطلاق است

http://www.cloob.com/answer/question/show/questionid/29184


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
<      1   2   3   4   5   >>   >
درباره وبلاگ

تا ظهور ...

یاس
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 7 بازدید
بازدید دیروز: 140 بازدید
بازدید کل: 1018780 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

نقد و بررسی آثار علی شریعتی [176]
احکام جهاد [99]
خطر روحانی نماها [182]
افشای یک جنایت در حق نسل سوخته [238]
توسعه اقتصادی جهانی = رواج فساد [141]
کد قرار دادن فایل فلش در وبلاگ [1490]
سیاست عاشورا [197]
سیاست جهان گرسنه [145]
راههای صهیونیسم برای سلطه بر جهان و محو اسلام [151]
فلش احادیث امام حسین (ع) [297]
فلش زیارت ناحیه مقدسه [232]
آپلود رایگان فایل [124]
مهدی فاطمه عج [158]
حوزه آن لاین [124]
فتوبلاگ تا ظهور [125]
[آرشیو(21)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
حدیث[129] . مناسبت روز[47] . پاسخ به سوالات[23] . آلبوم عکس[20] . پژوهش در قرآن[19] . نقد و بررسی آثار علی شریعتی[13] . اخبار روز[9] . نقد و بررسی اشعار مولوی[5] .
نوشته های پیشین

امام حسین (ع)
حدیث
مناسبت ملی
آلبوم عکس
عمومی
پاسخ به سوالات
امام مهدی (عج)
معصومین
حضرت فاطمه (س)
اخلاق اسلامی
پژوهش در قرآن
امام علی (ع)
حضرت محمد (ص)
دفاع مقدس
حضرت معصومه (س)
امام صادق (ع)
حجاب
زبان عربی
مساجد و نماز جمعه
ماه رمضان
ولایت فقیه
امام حسن مجتبی (ع)
امام رضا (ع)
حج
روز قدس
اخبار کانون رهپویان وصال
نقد و بررسی آثار علی شریعتی
آرشیو
لوگوی وبلاگ من

تا ظهور ...
لینک دوستان من

یاوران مهدی (عج)
آلبوم تصاویر من
اعجاز علمی در قران وحدیث
همبستگی وبلاگنویسان مسلمان
ویژه نامه محرم سایت تبیان
ویژه نامه محرم سایت اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت لبیک
ویژه نامه محرم سایت بلاغ
ویژه نامه محرم کانون وبلاگنویسان مذهبی
مرکز نشر اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت معروف یاران
ویژه نامه محرم سایت غدیر
دانشنامه امام خمینی
پایگاه اطلاع رسانی امام خمینی
وصیت نامه امام خمینی
مرکز اطلاع رسانی فلسطین
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

سیر خلقت نورانى حضرت زهرا(س)
معنی لغوی فاطمه
پیرامون اسامى حضرت زهرا سلام‏اللَّه‏علیه
فاطمه‏ى زهراء علیهاالسلام ریشه‏ى شجره‏ى طیبه‏ى نبوت است
نام‏گذارى زهرا علیهالسلام
[عناوین آرشیوشده]