سلام بر همگی خوانندگان
آدرس های ورودی
وبلاگ جدید من در سامانه وبلاگ تبیان
آدرس کامل :
http://www.tebyan.net/Weblog/mj1359/index.aspx
خروجی آر اس اس
http://www.tebyan.net/Weblog/mj1359/rss.aspx
در حال تست یک سرویس وب دویی هستم که سایت کلوب به زودی لانچ میکنه.
بر طبق محاسبات سایت الکسا، کلوب در حال حاضر هفتمین سایت پربیننده در ایران و دومین سایت ایرانی در این فهرست بعد از بلاگفا هست. این سایت که مشهورترین شبکه اجتماعی ایرانی هست تا به حال سرویسهای متعددی رو اضافه کرده تا امکانات بیشتری در اختیار کاربرانش قرار بده. یکی از این سرویسها سرویس 100 درجه هست که ترکیبی هست از سایتهای اشتراک لینک و خبرخوان.
سعی میکنم تعریفی کلی از این سرویس و تصاویری از محیطش رو ارائه بدم تا قبل از انتشار رسمی باهاش آشنا بشید.
100 درجه چیست؟
کاربران میتونن با افزودن لینک جدید و به اشتراک گذاشتنشون آنها رو درجه به درجه داغ کنن تا با افزایش دما به بخش داغترینها وارد بشه. به نظر میرسه که نام 100 درجه سانتیگراد به خاطر نقطه جوش آب انتخاب شده باشه. (تا اینجاش شبیه بالاترین بود)
داغ کن
اصطلاح داغ کن برای به اشتراک گذاشتن یک لینک با دوستان کاربرد داره. داغ کردن یک لینک، ورودش به صفحه «لینکهای 100 درجه» رو تسریع میکنه. (باز هم در راستای بالاترین بودن)
امکانات دیگه سرویس
به وسیله این سیستم میتونید با اضافه کردن وبلاگها، وبسایتها و... که از فرمت RSS و Atom پشتیبانی میکنند، کلیه مطالب منتشر شده اونها رو یکجا مطالعه کنین. (چیزی شبیه گودر یا گوگلریدر). علاوه بر این شما با درج لینک و درج عنوان مطلب مورد نظر و همچنین در صورت نیاز با افزودن توضیحات به آن، میتونید یک لینک داغ فارغ از فید در سایت ایجاد کنید. لینکهای داغ شما، در صفحه اصلی (خانه) دوستاتون، صفحه پروفایلتون و لیست «لینکهای داغ من» قابل مشاهدهست. اگه موقع درج لینک داغ، وضعیت لینک رو نمایش برای دوستان تنظیم کنین، لینک در صفحه پروفایلتون فقط برای دوستاتونن قابل مشاهدهست. علاوه بر اینها امکان به اشتراک گذاشتن لینکها هم موجوده. (باز هم شبیه امکان به اشتراکگذاری در گودر)
تغییر رنگ لینکها به چه معناست؟
در سیستم 100 درجه تغییر رنگ لینکها معنا داره. در بخش خبرگزاریهای رسمی تغییر رنگ خبرمایهها به رنگ زرد به این معنیه که مطالب جدیدی برای خوندن وجود داره که شما هنوز اونها رو ندیدین. در قسمت خبرخوان این تغییر رنگ به صورت رنگ زرشکی برای عنوان و خاکستری برای متن یک مطلب، به این معناست که شما متن کامل آن مطلب را قبلاً خوندین. به نظر من این یک امکان خوب و به درد بخوره.
در کل این سرویس جدید هنوز چند تا اشکال کوچیک داره که برای مدیر سایت کلوب گزارش کردم اما به نظرم با راهاندازی این سیستم تعداد افرادی که مطالب وبلاگها و خبرگزاریها رو از طریق خبرمایه یا همون فید دنبال میکنن، به طرز چشمگیری افزایش پیدا می کنه. خیلی از کاربران سایت کلوب اصلاً با مقوله فید آشنایی ندارن و این میتونه جهش بزرگی باشه تا بخش دیگهای از کاربران ایرانی اینترنت که از سایت کلوب استفاده میکنن، با امکانات وب 2 بیشتر آشنا بشن.
I30T وابسته به شرکت پیغام همراه و بانک اطلاعات طلای ایران است که برای اولین بار در کشور در راستای اشاعه فرهنگ استفاده از اینترنت و امکان برخورداری سایت های کوچک و متوسط از جذب تبلیغات اینترنتی و کسب درآمد برای آنها طراحی و راه اندازی شده است.در این سایت سعی شده تا با استفاده از تجارب غول های تبلیغاتی دنیا نظیر گوگل و .... حداکثر امکان بهره وری و جذب و ارائه آگهی ها در جهت در آمد زایی بیشتر سایت های ایرانی مورد استفاده قرار گیرد. سرویس های رایگان | |||||||||||||
|
شما در وبلاگ جدید من (پایگاه اطلاع رسانی طاها) می توانید آخرین اخبار و مقالات روز ،آیاتی از قرآن کریم ،حدیث و نکته قرآنی
احادیث پیامبر اعظم ، قصار نهج البلاغه، اوقات شرعی شیراز ، وضعیت آب و هوای شیراز ،امروز در تاریخ ،
نرخ ارز ، قیمت طلا و سکه ،جدید ترین گوشی ها ، دیکشنری آن لاین و ... را ببینید.
آدرس :taha.orq.ir
Google Reader
یکی از سبک ترین آر اس اس خوان های آنلاین متعلق به شرکت گوگل است که بسیاری از کاربران اینترنتی ازین سرویس بجای چک کردن روزانه وبلاگهایی که میخوانند استفاده می کنند . این سرویس با استفاده از RSS وبلاگ ها و سایت ها کار میکند و سرعت نسبتا بالایی نیز دارد.
Yahoo Alert
یاهو به تازگی یک ابزار خوب برای وبلاگخوانهای حرفهای فراهم کرده است . به این ترتیب که شما آدرس RSS یک وبلاگ و یا سایت را به یاهو آلرت میدهید و بعد یاهو در صورت آپدیت شدن وبلاگ میلی حاوی فید وبلاگ مورد نظر به شما ارسال میکند. میشود تعیین کرد که ارسال میل در چه فاصله زمانی صورت گیرد ، یعنی اینکه هر روز یک بار یا چند بار صورت گیرد و یا به محض آپدیت شدن وبلاگ میل ارسال شود. امکان چالب دیگر یاهو آلرت این است که میتوانید ترتیبی دهید که فید وبلاگ به یاهو مسنجر شما فرستاده شود. برای استفاده از سرویس یاهو به اینجا بروید و بعد از sign in کردن ، برای افزودن آدرس RSS وبلاگهای مورد نظرتان به قسمت Feed / Blog این سرویس بروید.
FEED Blitz
شمار قابل از وبلاگنویسها هماکنون از سرویس bloglet استفاده میکنند. به کمک این سرویس هر بازدیدکننده میتواند ، آدرس میل خود را وارد باکس مربوطه کند تا به به طور خودکار آخرین پستهای آن وبلاگ را با ایمیل دریافت کند. اما سرویس جدید Feed blitz سرویسی بهتر است که سعی میکنم در این پست آن را بررسی کنم و مزایای آن را نسبت به bloglet بنویسم.
- تفاوت اساسی feed blitz با bloglet این است که این است که این سرویس با feed کار میکند ، در حالی که bloglet اصولا در زمان قبل از رواج feed و عمومی شدن آن ایجاد شده بود. برای اینکه به یاری bloglet برای وبلاگمان قسمت اشتراک درست کنیم ، مجبوریم نام کاربری و پسوردمان را در وبلاگ وارد کنیم ، که از لحاظ امنیتی هم چندان منطقی به نظر نمیرسید. اما سرویس جدید feed blitz به سبب کار با feed دیگر از این دردسرها ندارد.- کاربرانی که به feed علاقه دارند و برای صرفهجویی در وقت از آن استفاده میکنند، معمولا از یا از سایتهای خبرخوان یا feed reader مثل blogline و یا google reader استفاده میکنند و یا از برنامههای متنوع خبرخوان بهره میبرند ، سرویس feed blitz را میشود، شکل جدیدی برای خواندن فیدها دانست. خودمانیم گاهی از فرط تنبلی حال و حوصله باز کردن feed reader را هم ندارم، اینطور مواقع خیلی راحت میشود با این سرویس در آن واحد هم میلها را خواند کرد و جواب داد و هم فید وبلاگهای آپدیت شده را مرور کرد.- اگر وبلاگی قسمت اشتراک نداشت ، نمیتوانستیم با bloglet مشترک ایمیلی آن وبلاگ شویم ، اما با feed blitz میشود ، مشترک هر وبلاگ یا هر سایت "فید"داری شد.
feedwhip
سایت feedwhip از جهاتی با این سایتها تفاوت دارد: این سایت از مکانیسم چک کردن feed استفاده نمیکند ، پس میشود آن را در مورد همه سایتها و وبلاگها ، حتی آنهایی که خروجی فید ندارند ، استفاده کرد.
- بعضی از وبلاگها و سایتها خروجی فیدشان را محدود میکنند ، به این معنی که اجازه نمیدهند کل نوشتهشان وارد خروجی فید شود ، این سایت به دلیلی که گفتم این مشکل را ندارد.
- حتی اگر نویسنده یک وبلاگ یک جمله از پستش را تغییر دهد یا حذف کند ، میلی حاوی تغییرات انجام شده به شما ارسال خواهد شد.
http://www.persianweblog.ir/articles/show.aspx?id=87
شاید تا به حال برای شما نیز پیش آمده باشد که در نرم افزارهای آفیس مثل MS Word و MS Powerpoint فایلی را ایجاد کرده اید و سپس با فونتهای مختلف متن خود را تایپ نموده اید، اما وقتی آن را برای پرینت و یا نمایش، به کامپیوتر دیگری منتقل میکنید، خواهید دید که تمام فونتهایتان به هم ریخته است. حتمأ میدانید که این موضوع به خاطر آن است که شما بر روی کامپیوترتان از فونتی استفاده کردهاید که بر روی سیستم دوم وجود ندارد!
اما راه حلهای مختلفی برای این کار وجود دارد. یکی از آنها این است که از فایل خود خروجی PDF بگیریم یا از صفحه متن عکس بگیریم. اما مشکل اینجاست که اگر بخواهیم بر روی کامپیوتر دوم این فایل را ویرایش کنیم چه؟ فونتها را با خود حمل کنیم و روی کامپیوتر دوم نصب کنیم؟ راه حل درستیست اما این کار کمی وقتگیر است! اما راه بهتری به وسیله Office 2007 امکان پذیر شده است! در این ترفند نحوه حفظ ثبات فونتها بدون استفاده از راههای پیچیده را به شما معرفی خواهیم کرد.
برای این کار:
بعد از اینکه متن خود را تایپ کردید و در آن از فونتهای مختلف استفاده نمودید، در سمت چپ و بالای Word یا Powerpoint، بر روی گوی دایرهای شکل نرمافزار کلیک کنید تا منوی اصلی آن باز شود.
اکنون در قسمت پایینی و سمت راست این منو، روی گزینه Word Options کلیک کنید.
در پنجرهای که باز میشود، از قسمت Save در بخش Preserve fidelity when sharing this document، تیک گزینه Embed fonts in the file را بزنید.
با انتخاب این گزینه تمام قلمهای به کار رفته در متن شما هنگام ذخیرهسازی، به فایل چسبیده شده و در هر سیستم دیگری که آن را باز کنید، بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشود.
توجه کنید که در این بخش گزینهای با عنوان Do not common system fonts وجود دارد که بهتر است تیک آن را نیز بزنید. در غیر این صورت، تمام قلمهای پیشفرض سیستمی نیز به فایل، میچسبد و در نتیجه حجم فایل نهایی، بسیار زیاد میگردد.
منبع: ترفندستان
لیست مراکز و محققان محترمی که در برنامه های مختلف، آماده پاسخگویی زنده به پرسش ها و شبهات دینی پرسشگران و کاربران محترم هستند
1- محققان مراکز مختلف که در پیام رسان یاهو آماده پاسخگوئی زنده می باشند.
( واحد پاسخ به سوالات دفتر تبلیغات اسلامی ) اساتید آقا :
نام استاد زمان پاسخگویی آی دی یاهو وضعیت در یاهو
مدیریت پاسخگویی آنلاین نظرات و انتقادات خود را به صورت آفلاین مطرح کنید modir_pasokhgoo
استاد اکبریان به صورت غیر منظم pasokhgoo_11
استاد بهروز به صورت غیر منظم pasokhgoo_1
استاد سعدآبادی همه روزه ساعت 13-12 pasokhgoo_13
استاد وطن پرست همه روزه ساعت 12-10 و 24-22 pasokhgoo_9
استاد تقوی همه روزه ساعت 17-15 pasokhgoo.ir_1
استاد عبادی همه روزه ساعت 20-16 pasokhgoo_6
استاد اولیایی همه روزه ساعت 22-20 pasokhgoo_4
استاد ناصحی همه روزه ساعت 23-21 pasokhgoo_12
استاد عفتی همه روزه ساعت 17:30-15:30 pasokhgoo_5
استاد هادئی همه روزه ساعت 1-23 pasokhgoo3
اساتید خانم ( واحد پاسخ به سوالات دفتر تبلیغات اسلامی ) :
نام استاد زمان پاسخگویی آی دی یاهو وضعیت در یاهو
استاد شجیعی ( کارشناس مسائل خانواه) شنبه و چهارشنبه ساعت 11-9 darharimereza14
--------------------------------------------------------------------------------
کارشناسان محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها ؛ همه روزه از ساعت 21 الی 22:30 با شناسه PorsemanNahad
نام استاد زمان پاسخگویی در موضوع وضعیت در یاهو
یدالله کوثری شنبه مشاوره و تربیتی
احمدجواد احمدی فقیه یکشنبه پرسش های دینی
علی عطایی دوشنبه مشاوره و تربیتی
سید مجتبی حسینی و
ابوالفضل رهنما سه شنبه مشاوره و احکام - مشاوره و تربیتی
سید جواد حسینی چهارشنبه پرسش های دینی
علی اصغر راغبی پنج شنبه مشاوره و تربیتی [
--------------------------------------------------------------------------------
2- برنامه ارتباط شیعی
برای استفاده از برنامه آنلاین پاسخگویی ، ابتدا برنامه را از اینجا دریافت نمایید.
نام استاد زمان پاسخگویی
استاد اولیایی همه روزه ساعت 20-18
--------------------------------------------------------------------------------
آدرس:
http://www.porsojoo.com/fa/node/82462