جوانان بسیاری در همین کشور به خاطر حمایت از دین اسلام
روی میدان مین تکه تکه شدند...
یکبار کشته نشدند بلکه با هر بار غلطیدن قطعه ای از بدنشان کنده شد...
ما چکار کردیم....؟
یاران امام حسین (ع) درعاشورا به او گفتند
((پناه بر خدا که شما شهید شوید و ما زنده باشیم و ستیز و جانفشانی شما را ببینیم ))
الان ما ....
امام زمان ما کجاست ؟
یارانش کو...؟
ماییم...!!!!
چقدر بیچاره ایم ما ....
“حماس” نام اختصاری “حرکه المقاومه الاسلامیه ” بوده که جنبش مقاومت مردمی ـ ملی است که تلاش می کند زمینه را برای آزادی و رهایی ملت فلسطین از ظلم و جور و همچنین آزاد سازی سرزمین غصب شده و مقابله با طرح صهیونیستی برخوردار از حمایتهای نیروهای استکباری فراهم آورد.
جنبش“حماس” یک جنبش جهادی بمعنای فراگیر کلمه و بخشی از فرآیند نهضت اسلامی است که معتقد است، این نهضت، بهترین شیوده جهت آزاد سازی فلسطین از رود تا دریاست. “حماس” یک جنبش مردمی، و به تعبیری عملی عبارت از جریان گسترده مردمی و ریشه در آحاد مردم فلسطین و امت اسلامی دارد.
“حماس” عقاید و مبانی اسلامی را اصلی ثابت برای هر تلاش علیه دشمن می داند. دشمنی که با مبنائی اعتقادی پرچمدار دشمنی با همه حرکتها و طرح بیدارگری است. جنبش “حماس” همة آنانی را که به اصول جنبش معتقد بوده و آماده پذیرش پیامدهای درگیری و مقابله با طرح صهیونیسم باشد، در صفوف خود جای می دهد.
بقیه عکس ها http://www.pemamsajad.parsiblog.com/
فرمانده نیروی مقاومت بسیج، برنامه های
هفته بسیج ( یکم تا هفتم آذر ) را اعلام کرد.
حجت الاسلام حسین طائب در نشست خبری با خبرنگاران افزود: "بسیج بدنه فعال ملت است" به عنوان شعار امسال هفته بسیج است.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: تبیین جایگاه بسیج در انقلاب و نظام اسلامی، اطلاع رسانی عملکرد و کارکرد بسیج به مردم و دست اندرکاران نظام، نمایش آمادگی بسیج در عرصه های دفاعی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی و اطلاع رسانی از طرح تحول و تعالی بسیج از اهداف نیروی مقاومت بسیج در تدوین برنامه این هفته است.
حجت الاسلام طائب افزود: تقویت روحیه امید، نشاط و شادابی و توسعه تفکر بسیجی در آحاد ملت و تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری و شهیدان از دیگر اهداف نیروی مقاومت بسیج در تدوین برنامه های هفته بسیج است.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: در پنجمین روز از هفته بسیج که به نام بسیج دهها میلیونی و اقتدار ملی نامگذاری شده و همزمان با سالگرد تشکیل بسیج به فرمان حضرت امام راحل(ره) است، همایش حماسه عزت و پایداری با حضور سه هزار گردان پیاده با ادوات، گردان های امام حسین، عاشورا، الزهرا، در سراسر کشور و با حضور رییس جمهور در تهران برگزار می شود.
حجت الاسلام طائب افزود: این همایش نخستین بار در تاریخ تشکیل بسیج، با پیوند گردان های عاشورا و الزهرا، گردان های رزمی کربلا، گردان های پیاده، ادوات و زرهی نیروی زمینی سپاه انجام می شود.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: در این همایش، بسیجیان به صورت گردان های ویژه، یگان های هوانیرو، هوایی، غواصی، گردان های امداد و نجات و رزمی در کنار یکدیگر حضور می یابند.
از دیدگاه امام(ره) تاریخ و سابقه بسیج به بیداری قوم بنی اسراییل و قیام آن قوم بر ضد ظلم فرعونی به فرمان حضرت موسی علیه السلام و بسیج اصحاب پا برهنه و فقیر صفه در برابر ظلم و غارت اشراف بت پرست مکه، به دعوت رسول اکرم - صلی الله علیه و اله و سلم – و نیز اهتمام ائمه اطهار علیهم السلام. که نگرش الهی داشتند و به تشویق مردم به هم پیمانی برای حل مسائل سیاسی و کاهش گرفتاری مسلمین باز می گردد.
در عصر حاضر هم، بسیج مردم در جریان تحریم تنباکو و مبارزه بر ضد استعمار دولت انگلیس به فتوای مرحوم میرزای شیرازی و قیام پانزده خرداد در سال 1342 در برابر ظلم و خیانت رژیم پهلوی و استمرار مبارزه آنان تا سرنگونی حکومت شاهنشاهی در 22 بهمن 1357 ماهیت بسیجی دارد.«سنگ بنای بسیج بر حکم فقهی و جهادی استوار است؛ جهادی که مبتنی بر روحیه دفاعی باشد و نه تهاجمی یا جهان گشایی، بسیج در نظر امام مولودی جدید است که کارشناسان جهانی نمی توانند آن را بشناسند، هر گاه قوه ایمان در ملتی زنده شود، همگان را به قیام الله فرا می خواند و می تواند سرتاسر یک کشور را بسیج نماید، معیار حرکت بسیج هم همین اسلام و درک مفاهیم عالیه آن است»
از نظر حضرت امام برای پیدایش و تقویت روح ایمان در میان مردم که موتور حرکت بسیج هستند؛ دو عامل نقش بی بدیل و غیر قابل انکار دارد؛ یکی مساجد، دیگری روحانیت.
مساجد مرکز بسیج مردمی بر ضد اهداف شوم دشمن است. مسجد در اسلام و در صدر اسلام همیشه مرکز جنبش حرکت های اسلامی بوده، از مسجد، تبلیغات اسلامی شروع می شده است و حرکت قوای اسلامی برای سرکوبی کفار و وارد کردن آنها در بیرق اسلام از مسجد بوده است، همیشه در صدر اسلام مسجد مرکز حرکات و مرکز جنبش ها بوده است.
پیغمبر مسجد جیوش را برای کوبیدن قدرت ها تجهیز می کرد.روحانیت هم از این قدرت و توان بهره مند است که بتواند مردم را بسیج کند.