آنکه در دانشش اختلاف و دوگانگینباشد . [امام باقر علیه السلام ـ در بیان معنای راسخان در دانش ـ]
تا ظهور ...
جهاد در راه خدا
سه شنبه 87 فروردین 20 , ساعت 9:58 عصر  

حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام
جَاهِدُوا فی‌ِ سَبیِل‌ِ اللّه‌ِ بِاَیْدیِکُم‌ْ فَاِن‌ْ لَم‌ْ تَقْدِرُوا فَجَاهِدُوا بِاَلْسِنَتِکُم‌ْ فَاِن‌ْ لَم‌ْ تَقْدِرُوا فَجَاهِدُوا بِقُلُوبِکُم‌ْ
در راه خدا با دست‌های خود (با قدرت خویش‌) مجاهده و مبارزه کنید (مردم را به انجام کارهای خیر و معروف وادار کنید، و از کارهای زشت و منکر بازدارید) و اگر این قدرت را ندارید در راه خدا با زبانهای خود مجاهده کنید (با سخن نیکو گفتن امر به معروف و نهی از منکر کنید) و اگر این توانایی را هم ندارید، در راه خداوند با دلهای خود مبارزه کنید (قلباً از کار خیر و معروف خشنود و از کار منکر ناراحت شوید) کسی که از انجام کار منکر خوشحال شود، او هم شریک معصیت گناهکار است‌.

بحار جلد 100 صفحه 49 - میزان الحکمة جلد 2 صفحه 129


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
هرکس راست بگوید
سه شنبه 87 فروردین 20 , ساعت 9:57 عصر  

حضرت امام محمد باقر علیه السّلام
1- مَن‌ْ صَدَق‌َ لِسَانُه‌ُ زَکَی عَمَلُه‌ُ 2- وَمَن‌ْ حَسُنَت‌ْ نِیَّتُه‌ُ زیِدَ فی‌ِ رِزْقِه‌ِ 3- وَمَن‌ْ حَسُن‌َ بِرُّه‌ُ بِاَهْلِه‌ِ زیِدَ عُمْرِه‌ِ
1- هرکس راست بگوید (در هرحالی و با هرکسی‌) عمل او پاکیزه و طاهر می‌گردد. (درستکار می‌شود) 2- و هرکسی که نیت او نیکو گردد بر رزق و روزی او نیز افزوده می‌گردد. (نیت خیر باعث زیاد شدن رزق و روزی می‌شود) 3- هرکس که با اهل و خانواده خویش به نیکویی و خوبی رفتار کند به عمر او افزوده می‌گردد. (صله رحم منظور است‌)

بحار جلد 75 صفحه 175


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
حدیث
چهارشنبه 86 اسفند 15 , ساعت 6:23 صبح  

حضرت رسول اکرم(ص) :

هفت چیز است که اگر کسى یکى از آنها را انجام داده باشد, پس از مرگـش پاداش آن هفت چیز به او مى رسد:
1ـ کسـى که نخلـى را نشـانـده بـاشـد (درخت مثمـرى را غرس کـرده بـاشـــــد),
2ـ یا چاهى را کنده باشد,
3ـ یانهرى راجارى ساخته باشد,
4ـ یامسجدى را بنا نموده باشد,
5ـ یاقرآنى نوشته باشد,
6ـ یـا علمـى را از خـود بـر جـاى نهاده بـاشـد,
7ـ یا فـرزنـد صـالحـى را باقـى گذاشته بـاشـد که بـراى او استغفـار نمـایـد.

 

نزد خداوند سخنى پذیرفته نمى شود مگر آن که همراه با عمل باشد , و سخـن و عملى پذیرفته نمـى شـود مگـر آن که همراه با نیت خالص باشـد . و سخـن و عمل و نیتـى پذیـرفته نمـى شـود مگـر آن که مطـابق سنت بـاشــد.

 


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
پیام های خدا
یکشنبه 86 اسفند 12 , ساعت 12:42 صبح  


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
اربعین
چهارشنبه 86 اسفند 8 , ساعت 9:26 عصر  

 

 

 اربعین، یادآور چهلمین روز شهادت امام حسین (علیه السلام) و اصحاب گرانقدر اوست، و قلوب  مؤمنین در این روز، به یاد هوای کوی دوست و زیارت قبر شش گوشه او پر می‌کشد، زیارتی که علو مرتبه‌اش تا بدان جا اوج گرفته است که به عنوان یکی از صفات و ویژگیهای مؤمنین، شناخته شده است . مرحوم شیخ طوسی(ره) در این باره روایتی را از امام حسن عسکری(ع) نقل کرده اند: «علامت مؤمن (شیعه) پنج چیز است: نماز 51 رکعتی (17 رکعت واجب و 34 رکعت مستحبی و نافله)، زیارت اربعین، انگشتر در دست راست، پیشانی را در سجده بر خاک نهادن و بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن.»

بجاست که در این مجال و در آستانه اربعین حسینی، هم آوا با امام ششم و به یاد تربت مطهر امام حسین بن علی (علیه السلام) و مضجع شریفش، فرازهایی از زیارت اربعین را زمزمه کنیم:

حقا که چه زیبا امام صادق (علیه السلام) فضائل سید الشهدا (علیه السلام) را تبیین می‌نماید و با چه ظرافت و لطافتی انگیزه و ثمره  شهادت امام حسین (علیه السلام) را بر می‌شمرد و دشمنان آن حضرت را توصیف می‌نماید:

"...  خدایا من گواهی می‌دهم که او ولی و ولی‌زاده توست و برگزیده و زاده صفی و برگزیده  توست، که به کرامت تو رستگار است، او را به شهادت گرامی داشتی و سعادتش ارزانی داشتی، و به پاکی نژاد برگزیدی و یکی از آقایان و بزرگانش گرداندی، و رهبری از رهبران و مدافعی از مدافعانش نمودی به او مواریث انبیا را بخشیدی و او را از میان اوصیا، حجت بر خلق خود قرار دادی، او در دعوت خویش عذر را پایان داد (راه هر گونه عذر تراشی را مسدود نمود) و خیر خواهی کرد و در راه تو، جان خویش را بذل نمود تا بندگانت را از نادانی و سرگردانی گمراهی نجات دهد و همانا بر علیه او همدست شدند، کسانی که دنیا آنان را فریفت و بهره هستی خویش را به بهای ناچیز و پستی فروختند و آخرت خویش را به بهای اندکی دادند، و گردن فرازی کردند و خود را در پرتگاه هوس انداختند و تو و پیامبرت را به خشم آوردند و از آن دسته از بندگانت که خلاف انگیز و نفاق آمیز بودند، پیروی نمودند ..."

 دو نکته کوتاه:
نخست آن که برخی از روایاتی که در باب زیارت امام حسین (ع‌) در کتاب کامل الزیارات‌ ابن قولویه آمده‌، گریه چهل روزه آسمان و زمین و خورشید و ملائکه را بر امام‌حسین (ع‌) یادآور شده است‌. (اربعین شهید قاضی‌، ص 386)
دوم این که ابن طاوس یک اشکال تاریخی هم نسبت به اربعین بودن روز بیستم صفرمطرح کرده و آن این که اگر امام حسین (ع‌) روز دهم محرم به شهادت رسیده‌باشد، اربعین آن حضرت نوزدهم صفر می‌شود نه بیستم‌. در پاسخ گفته شده ‌است، به احتمال ماه محرمی که در دهم آن امام حسین (ع‌) به شهادت رسیده‌، بیست و نه روز بوده است‌. اگر ماه کامل بوده‌، باید گفت که روز شهادت را به ‌شمارش نیاورده‌اند. (بحار الانورا، ج 98، ص 335).

 


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
عذاب شدید زنان امت رسول خدا
دوشنبه 86 اسفند 6 , ساعت 7:5 عصر  

حضرت امیر المومنین علی بن ابیطالب (ع)  فرمود :
روزی من و فاطمه به خدمت حضرت رسول (ص) رفتیم و آن حضرت را بسیار گریان یافتیم ، عرض کردم : پدر و مادرم فدای تو باد یا رسول الله چه چیز سبب گریه شما شده است ؟

فرمود : یا علی ، شبی که مرا به آسمان بردند ، زنانی چند از امت خود را در عذاب شدید دیدم پس از حالت آنها تعجب کردم و از شدت عذاب آنها گریستم .

زنی را دیدم که به موهایش آویخته شده بود . مغز سرش میجوشید . و زنی را دیدم که به زبانش آویخته و آب داغ جهنم در حلقش ریخته میشد و زنی را دیدم که به پستان آویخته شده بود و زنی را دیدم که گوشت بدن خود را میخورد و آتش از زیرش شعله می کشد .

و زنی را دیدم که پاهایش بسته شده و مارها و عقربها بر او مسلط گردیده بودند .

و زنی را دیدم که که کر و کور لال ، در تابوتی از آتش مغز سرش از بینی او بیرون میآید و بدنش از ( مرض ) خوره و پیسی پاره پاره بود .

و زنی را دیدم که در تنوری از آتش به پاهایش آویزان بود و زنی را دیدم که گوشت بدن او از جلو و عقب با قیچی های آتشین بریده میشد .

و زنی را دیدم که صورت و دستهایش میسوخت و روده های خود را میخورد . و زنی را دیدم که سرش خوک بود و بدنش بدن الاغ و بر او هزار هزار نوع عذاب بود .

و زنی را دیدم که به صورت سگ ، آتش در پشتش داخل میشد و از دهانش بیرون می آمد و ملائکه سر و بدنش را با گرزهای آتشین میکوبیدند .

حضرت فاطمه علیها السلام عرض کرد :

ای حبیب من و ای نور دیده من ، به من خبر بدهید که عمل و روش ایشان چه بوده است که خدای تعالی این نوع عذاب را بر ایشان مسلط گردانیده است ؟

حضرت رسول ( ص ) فرمود : ای دخترم :

آن زنی که به مو آویخته شده بود : موی خود را از مرد نامحرم نمی پوشانده است و آن زنی که به زبان آویخته شده بود : با زبانش شوهرش را آزار میداده است و آن زنی که به پستان آویخته شده بود : از انجام وظایف زناشوئی خودداری می ورزیده است .

و آن زنی که به پاهایش آویخته شده بود : از خانه بی اجازه شوهر بیرون میرفته است .

و آن زنی که گوشت بدن خود را میخورد : برای مردم زینت میکرده است و آن زنی که دستهایش به پاهایش بسته شده بود و مارها و عقربها بر او مسلط شده بودند : او کسی است که خود را نمی شسته است و لباسهایش را پاک نمی کرده و غسل و حیض و جنابت انجام نمی داده و بدنش را از نجاست ها پاک نمی کرده و غسل و حیض و جنابت انجام نمی داده و بدنش را از نجاست ها پاک نمی کرده و نماز را سبک می شمرده است.

و آن زنی که کور و کر و لال بود : از زنا فرزند پیدا کرده و به گردن شوهر خود انداخته است.

و آن زنی که گوشت بدنش با قیچی های آتش قیچی میشد : خود را به مردان نامحرم نمایش میداده که به او رغبت کنند و آن زنی که صورت و بدنش میسوخت و روده های خود را میخورد : زنی بود که مرد و زن نامحرم را به یکدیگر می رسانده است .

و آنکه سرش سر خوک و بدنش الاغ بود : سخن چین و بسیار دروغگو بود و آنکه بصورت سگ بود و آتش در پشتش داخل و از دهانش خارج میشد : خواننده و آوازه خوان و حسود بوده است .

پس حضرت رسول فرمود :

وای بر زنی که شوهر خود را به خشم آورده و خوشا بحال زنی که همسرش از او راضی باشد .

                                                                                                                                              


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
برایم بگو ایمان چیست؟
جمعه 86 اسفند 3 , ساعت 5:13 صبح  

فردی در باره ایمان و تعریف آن از امیر مومنان – که درود و سلام خدا برو و خاندانش باد – پرسید. امام با بیانی شیوا منطقی و منظم بیان فرمودند که : «ایمان بر چهار پایه استوار است :
    الف- صبر

    ب-   یقین

    ج-   عدل

    د-   جهاد

الف- صبر نیز بر چهار پایه قرار دارد .
    1- شوق ،

    2- هراس ،

    3- زهد

    4- انتظار.

 • آن کس که اشتیاق بهشت دارد ، شهوت‌هایش کاستى گیرد ،

• و آن کس که از آتش جهنّم مى ترسد ، از حرام دورى مى‌گزیند ،

• و آن کس که در دنیا زهد مى ورزد ، مصیبت را ساده پندارد ،

• و آن کس که مرگ را انتظار مى کشد، در نیکى‌ها شتاب مى‌کند . ادامه مطلب...

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
بله تفریح هم لازم است!
جمعه 86 اسفند 3 , ساعت 5:9 صبح  
امام رضا علیه السلام می‌فرماید: خود را با کار مداوم خسته نکنید و برای خود تفریح و تنوع قرار دهید ولی از کاری که در آن اسراف باشد یا شما را در اجتماع سبک کند پرهیز کنید.

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
آیا می‌دانید بالاترین چیزی که به انسان داده شده چیست؟!
جمعه 86 اسفند 3 , ساعت 5:8 صبح  
امام رضا علیه السلام می‌فرماید: ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است، و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است، و به فرزند آدم چیزی بالاتر از یقین داده نشده است.
تحف العقول، ص 469.

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
بوی بهار
جمعه 86 اسفند 3 , ساعت 3:56 صبح  

سلام

امروز می خواهم براتون بنویسم که داره بوی بهار میاد.چقدر قشنگه فصل بهار.بیاییم دلهایمان همیشه بهاری باشه...


نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
<      1   2   3   4   5      >
درباره وبلاگ

تا ظهور ...

یاس
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 16 بازدید
بازدید دیروز: 100 بازدید
بازدید کل: 1019014 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

نقد و بررسی آثار علی شریعتی [176]
احکام جهاد [99]
خطر روحانی نماها [182]
افشای یک جنایت در حق نسل سوخته [238]
توسعه اقتصادی جهانی = رواج فساد [141]
کد قرار دادن فایل فلش در وبلاگ [1490]
سیاست عاشورا [197]
سیاست جهان گرسنه [145]
راههای صهیونیسم برای سلطه بر جهان و محو اسلام [151]
فلش احادیث امام حسین (ع) [297]
فلش زیارت ناحیه مقدسه [232]
آپلود رایگان فایل [124]
مهدی فاطمه عج [158]
حوزه آن لاین [124]
فتوبلاگ تا ظهور [125]
[آرشیو(21)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
حدیث[129] . مناسبت روز[47] . پاسخ به سوالات[23] . آلبوم عکس[20] . پژوهش در قرآن[19] . نقد و بررسی آثار علی شریعتی[13] . اخبار روز[9] . نقد و بررسی اشعار مولوی[5] .
نوشته های پیشین

امام حسین (ع)
حدیث
مناسبت ملی
آلبوم عکس
عمومی
پاسخ به سوالات
امام مهدی (عج)
معصومین
حضرت فاطمه (س)
اخلاق اسلامی
پژوهش در قرآن
امام علی (ع)
حضرت محمد (ص)
دفاع مقدس
حضرت معصومه (س)
امام صادق (ع)
حجاب
زبان عربی
مساجد و نماز جمعه
ماه رمضان
ولایت فقیه
امام حسن مجتبی (ع)
امام رضا (ع)
حج
روز قدس
اخبار کانون رهپویان وصال
نقد و بررسی آثار علی شریعتی
آرشیو
لوگوی وبلاگ من

تا ظهور ...
لینک دوستان من

یاوران مهدی (عج)
آلبوم تصاویر من
اعجاز علمی در قران وحدیث
همبستگی وبلاگنویسان مسلمان
ویژه نامه محرم سایت تبیان
ویژه نامه محرم سایت اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت لبیک
ویژه نامه محرم سایت بلاغ
ویژه نامه محرم کانون وبلاگنویسان مذهبی
مرکز نشر اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت معروف یاران
ویژه نامه محرم سایت غدیر
دانشنامه امام خمینی
پایگاه اطلاع رسانی امام خمینی
وصیت نامه امام خمینی
مرکز اطلاع رسانی فلسطین
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

سیر خلقت نورانى حضرت زهرا(س)
معنی لغوی فاطمه
پیرامون اسامى حضرت زهرا سلام‏اللَّه‏علیه
فاطمه‏ى زهراء علیهاالسلام ریشه‏ى شجره‏ى طیبه‏ى نبوت است
نام‏گذارى زهرا علیهالسلام
[عناوین آرشیوشده]