نسبت دادن گناه [به دوست]، پیک جدایی است . [امام علی علیه السلام]
تا ظهور ...
صفّ جهاد
یکشنبه 87 شهریور 10 , ساعت 2:40 عصر  
و - صفّ جهاد
ذوب شدن در بوته جهاد، مهمترین شرط تشکیل وحدت صف‏جهادى، ترقى و تعالى مجاهدین تا مرتبه پیوستن به حزب اللَّه است،مرتبه‏اى که بالاترین درجات تکامل در تشکیلات ایمانى و جهادى است.
خداوند سبحان دراین رابطه مى‏فرماید:
)یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَن دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللَّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ‏وَیُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکَافِرینَ یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ‏وَلاَ یَخَافُونَ لَوْمَةَ لاَئِمٍ ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَن یَشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ(313)).
»اى کسانیکه ایمان آورده‏اید! هر کس از شما از آیین خود باز گردد، خداوندجمعیتى را مى‏آورد که آنها را دوست دارد و آنان او را دوست دارند، در برابر مؤمنان‏متواضع و در برابر کفّار سرسخت و نیرومندند، در راه خدا جهاد مى‏کنند و ازسرزنش هیچ ملامتگرى هراسى ندارند. این فضل خداست که به هر کس بخواهدمى‏دهد و فضل خدا وسیع، و او داناست.«
جامعه مسلمان گاهى در معرض فتنه‏هاى بزرگى قرار مى‏گیرد و دربرابر این فتنه‏ها به درّه ارتداد سقوط مى‏کند، ارتداد از ارزشهاى وحى،ارتداد ازا حکام و راهنماییهاى کتاب و سنّت. در چنین حالاتى مشیّت‏الهى ایجاب مى‏کند که حزب اللَّه، از میان گروهى که داراى صفات‏وویژه‏گیهاى ذیل هستند، به وجود آید:
اوّل - خداوند آنان را دوست دارد. خداوند کسى را براى شخص‏خودش دوست نمى‏دار، بلکه بدان جهت دوست مى‏دارد که صفات نیک،ایمان و عمل صالح در وجود او به کمال رسیده است. وقتى که خدا کسى رادوست بدارد فرشتگان و اولیاى او نیز آن کس را دوست مى‏دارند و آسمان‏و زمین مسخّر او واقع مى‏شوند، زیرا همگى فرمانبردار خداوند هستند.
دوم - آنان هم خدا را دوست مى‏دارند و احساس مى‏کنند که خداوند به‏آنان تفضّل و عنایت کرده است، پس باید آنان به واسطه سود بخش بودن،وبه واسطه نماز، زکات، جهاد و فداکارى خدا را شکر کنند. آنان وقتى‏نماز مى‏گزارند و زکات مى‏پردازند و جهاد مى‏کنند، از راه جبر و اکراه این‏اعمال را انجام نمى‏دهند، بلکه داوطلبانه وبا آگاهى و اختیار کامل دست‏به این اعمال مى‏زنند و این ناشى از محبّت آنان به خداوند است.
سوم - چون رابطه آنان با خداوند رابطه محبّت است و این بالاترین‏مراتب انسجام، توافق و هماهنگى است، همدیگر را نیز دوست مى‏دارندو در روابط بین خود با تساهل و آسان‏گیرى رفتار مى‏کنند، تا آنجا که به‏علّت بالا بودن مراتب فروتنى، ایثار، فداکارى و اجتناب از خودخواهى‏در میان آنان، ناظر خیال مى‏کند که هر یک از آنان برده دیگرى است، زیراآنان در برابر مؤمنین متواضع و فروتن هستند.
چهارم - امّا رابطه آنان با کفّار، براساس قدرت و مبارزه جویى است،زیرا آنان با کفّار با عزّت وسربلندى و پایدارى برخورد مى‏کنند و تحت‏تأثیر افکار آنان قرار نمى‏گیرند و از آنان نمى‏هراسند.
پنجم - تلاش جامعه مسلمان، متراکم، سنگین و با دوام است، در برابرهمه دشواریهاى داخلى و خارجى پایدارى مى‏کند و در راه خدا پیوسته درجهاد است و بر ضدّ دشمنان خارجى و نقطه ضعفهاى داخلى خود مبارزه‏مى‏کند.
ششم - ا نان در رفتار خود تحت تأثیر گفته‏هاى دیگران قرار نمى‏گیرند،بلکه مطابق با اندیشه سالم و بصیرت نافذ خود عمل مى‏کنند، و لذاشایعات و تبلیغات هیچگاه به جهاد آنان نمى‏تواند لطمه‏اى وارد کند

نوشته شده توسط یاس | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

تا ظهور ...

یاس
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 29 بازدید
بازدید دیروز: 41 بازدید
بازدید کل: 1019944 بازدید

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

نقد و بررسی آثار علی شریعتی [176]
احکام جهاد [99]
خطر روحانی نماها [182]
افشای یک جنایت در حق نسل سوخته [238]
توسعه اقتصادی جهانی = رواج فساد [141]
کد قرار دادن فایل فلش در وبلاگ [1490]
سیاست عاشورا [197]
سیاست جهان گرسنه [145]
راههای صهیونیسم برای سلطه بر جهان و محو اسلام [151]
فلش احادیث امام حسین (ع) [297]
فلش زیارت ناحیه مقدسه [232]
آپلود رایگان فایل [124]
مهدی فاطمه عج [158]
حوزه آن لاین [124]
فتوبلاگ تا ظهور [125]
[آرشیو(21)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
حدیث[129] . مناسبت روز[47] . پاسخ به سوالات[23] . آلبوم عکس[20] . پژوهش در قرآن[19] . نقد و بررسی آثار علی شریعتی[13] . اخبار روز[9] . نقد و بررسی اشعار مولوی[5] .
نوشته های پیشین

امام حسین (ع)
حدیث
مناسبت ملی
آلبوم عکس
عمومی
پاسخ به سوالات
امام مهدی (عج)
معصومین
حضرت فاطمه (س)
اخلاق اسلامی
پژوهش در قرآن
امام علی (ع)
حضرت محمد (ص)
دفاع مقدس
حضرت معصومه (س)
امام صادق (ع)
حجاب
زبان عربی
مساجد و نماز جمعه
ماه رمضان
ولایت فقیه
امام حسن مجتبی (ع)
امام رضا (ع)
حج
روز قدس
اخبار کانون رهپویان وصال
نقد و بررسی آثار علی شریعتی
آرشیو
لوگوی وبلاگ من

تا ظهور ...
لینک دوستان من

یاوران مهدی (عج)
آلبوم تصاویر من
اعجاز علمی در قران وحدیث
همبستگی وبلاگنویسان مسلمان
ویژه نامه محرم سایت تبیان
ویژه نامه محرم سایت اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت لبیک
ویژه نامه محرم سایت بلاغ
ویژه نامه محرم کانون وبلاگنویسان مذهبی
مرکز نشر اعتقادات
ویژه نامه محرم سایت معروف یاران
ویژه نامه محرم سایت غدیر
دانشنامه امام خمینی
پایگاه اطلاع رسانی امام خمینی
وصیت نامه امام خمینی
مرکز اطلاع رسانی فلسطین
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ

سیر خلقت نورانى حضرت زهرا(س)
معنی لغوی فاطمه
پیرامون اسامى حضرت زهرا سلام‏اللَّه‏علیه
فاطمه‏ى زهراء علیهاالسلام ریشه‏ى شجره‏ى طیبه‏ى نبوت است
نام‏گذارى زهرا علیهالسلام
[عناوین آرشیوشده]