عظیمترین نماز جمعه تاریخ انقلاب اسلامی
برای تجدید بیعت با حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری برگزار شد.
.............................................................
سخن پایانی رهبر با امام زمان (عج) :
ای سید و مولای من! من جان ناقابلی دارم (گریه حضار) ، جسم ناقصی دارم و اندک آبرویی دارم که این را هم خود شما دادید که همه این ها را فدای انقلاب و نثار شما می کنم . سید ما و مولای ما ،برای ما دعا کن که صاحب این انقلاب شمایی .
دانلود صوت این متن
http://upload.iranblog.com/6/1245475020.mp3
نماز جمعه تهران، به امامت رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای برگزار شد.
*حین ورود مقام معظم رهبری به جایگاه ،نمازگزاران با شعار های خود از جمله"خونی که در رگ ماست ، هدیه به رهبر ماست" ، " این همه لشکر آمده ، به عشق رهبر آمده" ،"لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است" ، " وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد" و ... برای دقایق طولانی به اظهار احساسات خود نسبت به رهبر معظم انقلاب پرداختند.
*خطبه اول نماز ، در حالی آغاز شد که علاوه بر دانشگاه تهران ، خیابان های اطراف نیز مملو از جمعیتی است که در اولین جمعه پس از انتخبات 22 خرداد و حوادث بعد از آن ، برای شنیدن خطبه های مهم رهبری گرد هم امده اند.
فرازهای مهم
* مقام معظم رهبری، با قرائت آیاتی از قرآن ، بر نزول سکینه و آرامش الهی در حوادث و سختی های روزگار بر دل های مؤمنان تاکید کردند.
* مقام معظم رهبری با اشاره به مشکلاتی که نظام در 30 سال گذشته با آنها مواجه شده و در دریای پرتلاطم حوادث ، کشتی انقلاب دچار خدشه نشده است ، این وضعیت را نشانه الطاف الهی دانستند و بر حفظ و پاسداشت این موهبت خداوندی تاکید کردند.
*مبادا هیجان های سیاسی ما را از خدا غافل کند. مبادا بگو مگوهای سیاسی ما را غافل کند که ندانیم کجا می خواهیم برویم و چگونه می خواهیم برویم؟
*مردم ما مردمی مؤمن هستند ، حتی آنانی که در ظاهر و سیما ، گمان نمی رود این گونه باشند ، می بینیم که دل هایشان متوجه خداست.
*خدایا این ملت مقتدر و مظلوم را در مقابل دشمنانش به پیرزی برسان.پروردگارا سلام ما را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) برسان.
آغاز خطبه دوم
* در این خطبه مساله انتخابات را مطرح می کنم.
3 مطلب را خطاب به سه دسته عرض می کنم: یک مطلب خطاب به عموم ملت عزیزمان ؛ یک مطلب خطاب به نخبگان سیاسی ، نامزدهای انتخابات و فعالان سیاسی و انتخاباتی و مطلبی را به سران استکبار و سردمداران رسانه های آنان.
درباره مطلب اول که خطاب به مردم عزیز است ،حرف من عبارت است از یک دنیا تجلیل و تعظیم و تشکر.
من دوست ندارم با مخاطبانم مبالغه کنم ولی دراین باره هر چه با مبالغه هم صحبت کنم ایرادی ندارد. کار بزرگی کردید . انتخبات 22 خرداد نمایش عظیمی بود از روح مشارکت جوی مردم در اداره کشور.
*نسل جوان ما نشان داد که همان شور و سیاسی را که در نسل اول داشتیم را دارد با این تفاوت که در انقلاب و جنگ ، هیجانات انقلاب و جنگ بود ولی حالا که اینها هم وجود ندارد ، باز هم شور و شعور وجود دارد که ارزشمند است... یک تعهد جمعی احساس می شود برای حفظ کشور و انقلاب.
*مردم! این انتخابات برای دشمنان شما یک زلزله سایسی و برای دوستان شما یک جشن تاریخی بود.تجدید پیمان با امام و انقلاب بود و برای نظام فرصتی برای نفس تازه کردن و حرکت های بزرگ تر.
این انتخابات مردمسالاری دینی را به رخ مردم عالم کشید و همه عالم دیدند که مردمسالاری دینی چیست.
*اعتماد به نظام در این انتخابات مشخص شد و دشمنان می خواهند این اعتماد را در هم بشکنند. این اعتماد بزرگترین سرمایه نظام است. دشمنان می خواهند ایجاد تردید کنند در باره این انتخابات. دشمنان می خواهند این اعتماد را بگیرند و این ، آسیبش از آتش زدن بانک و اتوبوس بیشتر است.
* رقابت های انتخاباتی ، رقابت های کاملا آزاد ، جدی و شفاف بود و همه دیدند. به قدری این رقابت ها و مناظره ها شفاف و صریح بود که عده ای به آن معترض شدند وحق هم تا حدودی با آنهاست.
*این چهار نامزد ، همه شان جزو عناصر نظام و متعلق به نظام بوده و هستند.
یکی شان رئیس جمهور خدوم و مورد اعتماد است.
یکی نخست وزیر خود من بوده است در مدت هشت سال.
یکی از آنها فرمانده سپاه و از فرماندهان اصلی دفاع مقدس بود.
و یکی از آنها دو دوره رییس مجلس بوده است.
این رقابت ، درون نظام بود بین عناصر متعلق به نظام که همه شان را از نزدیک می شناسم و خصوصیات رفتاری شان را می دانم و از نزدیک با همه شان کار کرده ام و البته همه دیدگاه هایشان را قبول ندارم و بعضی را برای خدمت به کشور مناسبتر از بقیه می دانم ولی انتخاب با مردم است. خواست من نه به مردم گفته شد و نه لازم بود مردم ان را مراعات کنند... در انتخابات ، دعوا بین نظام و بیرون نظام نیست...مردم هم در چارچوب نظام عمل کردند.
* این مناظره ها ، ابتکار خوبی بود و زد تو دهن کسانی که مدعی بودند رقابت ها نمایشی است.
مناظره ها آثار مثبتی داشت و عیوبی هم داشت.
این که همه شفاف و راحت حرف زدند ، نکته مثبت بود و یک سیلابی از نقد و انتقاد به راه افتاد و همه مجبور به پاسخگویی شدند.
مواضع افراد و گروه ها ، بدون ابهام در مقابل چشم مردم قرار گرفت.
مردم احساس کردند که در نظام اسلامی ،بیگانه به حساب نمی آیند و نظام ،اندرونی و بیرونی ندارد.
یقیناً یکی از علل افزایش میزان مشارکت همین امر بود.
این مناظره ها به خیابان ها هم کشیده شد و به داخل خانه ها هم رفت ...و قدرت انتخاب را بالا برد.
* البته این گفت و گو ها نباید به جایی برسد که به کدورت تبدیل شود. البته خوب است که این مناظره ها در سطوح مدیریتی ادامه یابد (البته بدون عیوبی که خواهم گفت) و افراد خود را در معرض نقد و انتقاد قرار دهند و پاسخگو باشند.
این مناظره ها در طول 4 سال هم ادامه یابد.
*در مواردی ، مناظره ها جنبه تخریبی پیدا می کرد. سیاه نمایی وضع موجود و دوره های گذشته در این مناظره ها مشاهده شد که هر دو "رد" بود.
اتهاماتی مطرح شد که در جایی اثبات نشده است . بی انصافی هایی نسبت به این دولت و دولت های قبل وجود داشت . آقایان احساساتی شدند و لابلای حرف های خوب ، حرف های دیگر هم گفته شد.
... از هر دو طرف هم بود ؛ بنده در این جا در خطبه ای که در حکم نماز است حقایق را باید بیان کنم.
هر دو طرف در این عیب مشترک بودند.
از یک طرف صریح ترین اهانت ها به رئیس جمهور قانونی کشور طرح شد که این امر از چند ماه پیش وجود داشت... رئیس جمهور قانونی کشور را به دروغ متهم کردند ... به رئیس جمهور نسبت های خجالت آوری مانند خرافاتی دادند.
* از این طرف هم کارنامه 30 سال انقلاب کم رنگ جلوه داده شد.
در مناظره ها اسم افرادی برده شد که عمرشان را صرف نظام کرده اند.
من در خطبه ها از کسی اسم نمی برم ولی چون اسم برده شده ، من هم نام می برم و مشخصا از آقای هاشمی و ناطق نوری یاد می کنم.
آقای هشمی را من از سال 1336 یعنی از 52 سال قبل از نزدیک می شناسم . ایشان از اصلی ترین افراد نهضت بود در دوران مبارزات .
بعد از پیروزی انقلاب هم از موثرترین شخصیت ها بود در کنار امام و بعد هم در کنار رهبری تا امروز.
این مرد بارها تا مرز شهادت پیش رفت و قبل از انقلاب اموال خود را صرف انقلاب می کرد و اینها را جوان ها بدانند . در طول بعد از انقلاب هم هیچ موردی را سراغ نداریم که ایشان اندوخته ای از انقلاب داشته باشد. من البته در موارد متعددی با آقای هاشمی اختلاف نظر دارم که طبیعی است ولی مردم نباید دچار توهم باشند . البته بین ایشان و آقای رئیس جمهور اختلاف نظر هست ،هم در مسائل خارجی و مسال داخلی و نظر آقای رئیس جمهور به نظر بنده نزدیک تر است.
در مورد آقای ناطق نوری هم همین جور ،ایشان شخص خدومی است و در دلبستگی ایشان به نظام وانقلاب هیچ شکی نیست.
من همان وقت به آقای رئیس جمهور هم تذکر دادم چون می دانستنم ترتیب اثر می دهند.
*رقابت ها تمام شد . همه کسانی که به این 4 نامزد رأی دادند اجر الهی دارند انشاء الله.
خط انقلاب 40 میلیون رأی دارند و نه 24/5 میلیون رأی به رئیس جمهوری منتخب.
* ایشان با تاکید بر عزم جمهوری اسلمی برای پاسداشت رأی مردم تاکید داشتند:11 میلیون رأی را چگونه می شود تقلب کرد و اگر هم کسی اشکالی دارد از مجاری قانونی طی کند... بنده زیر بار بدعت های غیرقانونی نخواهم رفت.امروز اگر چارچوب های قانونی شکسته شود ،در آینده هیچ انتخاباتی مصونیت نخواهد داشت.
* ایشان از سیاسیون خواستند از افراطی گری دست بردارند و افزودندکه اگر نخبگان سیاسی بخواهند برای درست کردن ابرو چشم را در باورند چه بخواهند و چه نخواهند مسوول آشوب ها و خون ها آنها هستند... دست های بیگانگان را ببینید.
*باید در صندوق های رأی مشخص شود که مردم چه می خواهند نه در کف خیابان ها. اگر قرار باشد بعد از هر انتخاباتی ، طرفین اردوکشی کنند به خیابان ها ، اصلاً برای چه انتخابات برگزار می شود.
تقصیر مردم چیست ؟ این ها چه گناهی کردند که ما می خواهیم طرفداران خود را به رخ بکشیم؟
*برای تروریست ها هم چه چیزی بهتر از پنهان شدن در میان مردم؟ خون این افرادی که ریخته شده است ، جوابگویش کیست؟ انسان دلش خون می شود از برخی از این قضایا. بروند در کوی دانشگاه ، برای جوان ها و دانشجویان مومن و انقلابی را و نه آن شلوغ کن ها را آن حوادث را درست کنند.
*زور آزمایی خیابانی بعد از انتخابات کار درستی نیست ، من از همه می خواهم به این روش خاتمه دهند و اگر خاتمه ندهند مسوولیت تبعات ، به عهده آنهاست.
تصور غلطی است که فکر کنند با فشارهای خیابانی مسوولان را وادار کنند که زیر بار بروند.تن دادن به مطالبات غیرقانونی شروع دیکتاتوری است.
... اگر کسانی بخواهند ادامه دهند ، آن وقت خواهم آمد و با مردم صریح تر از این صحبت خواهم کرد.
* مشکل دشمنان ایران این است که ملت ایران را هنوز نشناخته اند. فکر کردند اینجا گرجستان است که انقلاب مخملی راه بیندازند.
* آمریکایی هایی که این روزها خود رانگران مردم ایران و حقوق بشر می نامند ، همان هایی هستند که اعضای فرقه داوودی را در خانه ای در آمریکا که شامل زن و مرد و کودک بودن را زنده زنده آتش زدند و این اتفاق در زمان ریاست جمهوری همین بانویی(اشاره به هیلاری کلینتون) بود که این روزها این حرف ها را می زند.
*و سخن پایانی با امام زمان (عج) : ای سید و مولای من! من جان ناقابلی دارم (گریه حضار) ، جسم ناقصی دارم و اندک آبرویی دارم که این را هم خود شما دادید که همه این ها را فدای انقلاب و نثار شما می کنم . سید ما و مولای ما ،برای ما دعا کن که صاحب این انقلاب شمایی .
منبع: عصر ایران
با حضور پر شکوه مردم ؛نماز جمعه این هفته تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می شود
خبرگزاری فارس: نماز جمعه تهران این هفته به امامت حضرت آیتالله خامنهی رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولین اقامه می شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، ستاد نماز جمعه تهران در اطلاعیه ای ضمن دعوت از عموم مردم برای حضور گسترده در نماز جمعه این هفته در محل دانشگاه تهران تأکید کرد: حضور پرشور ملت خداجوی و مومن تهران در نماز جمعه این هفته، جلوه ای از تجلی همبستگی و وحدت و تجدید پیمان با آرمان های امام خمینی (ره) و بیعت با ولی امر مسلمین خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت: باید مردم در مقابل تخریبهای شخصیت رییس جمهوری هوشیار باشند.
به گزارش ایرنا، آیتالله محیالدین حائری شیرازی در خطبههای نماز جمعه شیراز با تقدیر از عملکرد رییس جمهوری در سازمان ملل گفت: صحبتهای رییس جمهوری نه تنها در سازمان ملل گل کرده و اثر گذاشته است بلکه اگر طرحهای داخلی ایشان هم گل کند، پذیرا خواهد داشت.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری به مردم توصیه کرد به خاطر برخی حرفهای دیگران، رییس جمهوری را کوچک نکنند.
آیت الله حائری گفت: شما یک هیات دولت هماهنگ با رییس جمهوری بدهید تا کارها و طرح هایش با نمره ? ???در داخل کشور انجام شود.
امام جمعه شیراز اظهارداشت: من به کسانی که به این رییس جمهوری جفا میکنند، میگویم الهی شما هم رییس جمهوری شوید تا ببینید رییس جمهوری چقدر زجر و خون دل خوردن دارد.
وی با قدردانی از سفرهای استانی رییس جمهوری گفت: سابقا هیچرییس جمهوری در همه شهرستانها نمیرفت و این همه وقت برای صحبت با مردم نمیگذاشت.
نماینده ولی فقیه در فارس در بخشی از سخنان خود با ذکر مثالی و تشریح قانون مالیات برارزش افزوده از این طرح حمایت کرد.
وی با تبریک هفته نیرویانتظامی گفت: هرچه قدرت و اختیارات نیروهای مسلح بیشتر است طبعا باید تقوای آنان بیشتر باشد.
آیت الله حائری شیرازی اظهارداشت: هرچه اختیارات قانونی یک نهاد بیشتر است باید تقوای عوامل آن بیشتر باشد.
وی همچنین از نیروی انتظامی خواست مجددا علاوه بر برخورد شدید با اراذل و اوباش با مزاحمان اطراف مدارس به شدت برخورد کند.
امام جمعه شیراز با انتقاد از وضعیت علائم راههای استان فارس گفت: وقتی از اصفهان وارد فارس میشویم جاده نه خط کشی دارد و نه شبرنگی در اطراف جاده است و استاندار باید از اداره کل راه این مسائل را بخواهد.
حائری شیرازی خطاب به مدیران استان فارس گفت: شماها با هواپیما میروید و میآیید ولی من با ماشین و این مسائل را به خوبی میبینم.
وی با اشاره به بازدید نیمه شب گذشته خود از پل ایزدخواست گفت: آثار مثبت این پل برای مردم استان فارس بسیار ارزشمند است.
نماینده ولی فقیه در فارس همچنین از مسوولان استان فارس برای توسعه جاده شیراز - عسلویه و تلاش برای اتمام راه آهن شیراز - اصفهان تشکر کرد.
امام جمعه شیراز در خطبه اول نماز به بحث مهریه سنگین و تبعات آن در خانوادهها پرداخت و باانتقاد از مهریههای سنگین خطاب به خانوادهها گفت:
عشقتان را به این مهریههای سنگین و تشریفات نفروشید، خانههای خود را با تشریفات به زندان تبدیل نکنید، اساس ازدواج عشق است و با مهریه سنگین نابودش نکنید.
http://www1.irna.ir/fa/news/view/menu-155/8707194784145456.htm
محل ازدواج وتشکیل خانواده
در اسلام مسجد به عنوان جایگاه ازدواج شناخته می شدند، کار ورسمی که امروزه کمتر از آن استقبال می شود ویا به دلیل عدم آشنایی خانواده ها وناتوانی حمایت بنیادهای دولتی برای تحکیم این پیوندها متأسّفانه از برگزاری این مراسم در مساجد استقبال جدّی نمی شود ، البته این کار نیاز به فرهنگ سازی وآماده کردن بستر های فرهنگی دارد تا به صورت اصولی این فرهنگ در میان مردم جا بیفتد که با سهل وساده برگزار کردن مراسم وانتخاب مسجد به عنوان جایگاه عقد ، علاوه بر محکم شدن پایه های زندگی ، پایه های ایمانی ودینی خانواده جوان را فراهم کنند ، در تاریخ اسلام پیامبر خدا –ص- برای بسیاری از صحابه در مساجد خطبه عقدخواندند و آنها را از جایگاه مسجد به خانه های شان فرستادند از جمله این جوانان ، عقد امام علی علیه السّلام وحضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه بود که توسّط خود حضرت جاری شد و برای حضرت علی علیه السّلام که خانه ای نداشتند در کنار مسجد خانه ای بنا نهادند وتنها خانه ای هم بود که پس از خانه رسول الله دربش به سمت مسجد باز می شد و سایر یاران پیامبر نیز از این موهبت برخوردار بودند و ازدواج شان را با ایراد خطبه عقد توسّط رسول خدا ویا صحابه نزدیک ودر کنارشان برگزار می کردند . مسجد به دلیل ساختار اجتماعی که دارد خاستگاه انسانها متفاوت است واعضای هیأت امنا ها به راحتی جوانان طالب ازدواج را می توانند شناسایی کنند وآنگاه با فراهم آوردن شرایط مناسب رسم زیبای ازدواج را ترویج می کنند. ناگفته نماند که مراسم عروسی با عقد وازدواج متفاوت است . ازدواج که سنّتی الهی است می تواند با سلام وصلوات در مسجد برگزار شود که همان جاری شدن خطبه عقد است و از آن پس زن وشوهر محرم هم هستند . امّا جشن های مراسم عروسی که احتمال پایکوبی وسرور خارج از محدوده هم وجود دارد باید در خارج از مسجد برگزار شود . بد نیست که مساجد علاوه بر داشتن مکانی برای مشاوره رایگان ، از دفاتر عقد هم بخواهد که در درون مسجد منتقل شوند ویا حداقل یک دفتر عقد وطلاق در مسجد وجود داشته باشد تا علاوه بر احیای سنّت زیبای محمّدی صلی الله علیه وآله ، فرهنگ ازدواج هم تغییر یابد ومساجد هم به ساختار دیرینه خود برگردند .
http://www.quran3.blogfa.com/post-21.aspx
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله و سلم فرمود:
«من بنى مسجدا فى الدنیا اعطاه الله بکل شبر منه-او قال بکل ذراع منه-مسیرة اربعین الف عام مدینةمن ذهب و فضة و در و یاقوت و زمرد و زبرجد ولؤلؤ...»
«هر که در دنیا مسجدى بسازد،خداوند در برابر هروجب-یا فرمود:هر ذراع-به مقدارى که چهل هزارسال پیموده مىشود،شهرى از طلا و نقره و در و یاقوت و زمرد و زبرجد و لؤلؤ به او عطا مىکند...»